logo snlogo

Materialen - Huren

LET OP
Tussen 1 juni en half september verhuurt TOES géén materialen in verband met een tweetal grote landelijke activiteiten.
Kom je hierdoor écht in de problemen, neem dan contact op met onze medewerkers via verhuur@toes.scouting.nl.

Vul éérst op het tabblad Activiteit de informatie in die bij deze bestelling hoort!

Als je deze informatie hebt ingevuld, kun je in het tablad Catalogus de gewenste artikelen selecteren.
Niet al het materiaal is "zomaar" te huur voor een afzonderlijke scoutinggroep. Sommige artikelen worden alleen ingezet onder begeleiding
van TOES (oranje aangeduid) of op projectbasis bij de grotere landelijke activiteiten (rood aangeduid). Deze artikelen worden alleen getoond
als je het juiste type bestelling hebt ingevuld.

Vul op het tabblad Contactinfo de informatie over je organisatie in. Controleer tenslotte je bestelling in de rechter kolom.
Als alles klopt, klik dan op de knop "Email Sturen". We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe de verhuurprijs wordt berekend, kun je hier lezen. De leveringsvoorwaarden staan hier.
Wil je meer informatie, stuur dan een email naar: verhuur@toes.scouting.nl

Mijn Bestelling

Catalogus