Materialen - Huren

Vul éérst op het tabblad Activiteit de informatie in die bij deze bestelling hoort!

Als je deze informatie hebt ingevuld, kun je in het tablad Catalogus de gewenste artikelen selecteren.
Niet al het materiaal is "zomaar" te huur voor een afzonderlijke scoutinggroep. Sommige artikelen worden alleen ingezet onder begeleiding
van TOES (oranje aangeduid) of op projectbasis bij de grotere landelijke activiteiten (rood aangeduid). Deze artikelen worden alleen getoond
als je het juiste type bestelling hebt ingevuld.

Vul op het tabblad Contactinfo de informatie over je organisatie in. Controleer tenslotte je bestelling in de rechter kolom.
Als alles klopt, klik dan op de knop "Email Sturen". We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe de huurprijs wordt berekend, kun je hier lezen. De leveringsvoorwaarden staan hier.
Wil je meer informatie, stuur dan een email naar: verhuur@toes.scouting.nl

Mijn Bestelling

Catalogus
Contactinfo

LET OP:

• De voorraad kan variëren en afwijken van de hier getoonde informatie. Ook de uiteindelijke dagprijs kan afwijken afhankelijk van de huurperiode.
  • De gehuurde materialen worden geleverd "af magazijn". De klant zorgt zelf voor vervoer en voldoende mankracht voor laden en lossen.
  • Bij afgifte van de materialen, moet voor een goede ontvangst worden getekend. Als de klant de materialen niet zelf in ontvangst kan nemen,
    zorgt de klant ervoor dat de transporteur tekeningsbevoegd is.
  • Het magazijn van TOES is in principe alleen op zaterdag geopend. Op doordeweekse avonden eventueel op afspraak.
    Meerkosten kunnen hiervoor in rekening worden gebracht.