logo sn logo

Login en Wachtwoord

Gegevens Vergeten

Laatste Nieuws

Deze pagina geeft een overzicht van de actuele zaken en nieuwtjes van en voor TOES en haar teams. Nieuwtjes en mededelingen voor op deze pagina kunnen worden gestuurd naar administratie@toes.scouting.nl of naar webmaster@toes.scouting.nl. Graag met een korte toelichting over het hoe-en-waarom. Oudere nieuwsberichten vind je in het archief.

27-05-2017 - Voorjaar in de bol: opruimweekend

Helaas is inmiddels duidelijk geworden dat de nieuwbouw op Zeewolde op de lange baan is geschoven. De prioriteit wordt eerst gelegd bij de realisatie van het accomodatiegebouw. TOES blijft voorlopig dus in Lelystad.

Omdat onze teams inmiddels volop in de opruim-modus zaten, is besloten om dat traject wel door te zetten. Moest ook wel want langzamerhand groeide de hoeveelheid materiaal ons (letterlijk) boven het hoofd. Er is door de teams kritisch gekeken naar de verhuurbaarheid van de verschillende artikelen en zijn oude, versleten materialen afgeschreven.

Afgelopen dagen was het tijd om daadwerkelijk op te schonen. Ondanks dat het 30 graden warm was, konden er twee volle containers met materiaal worden afgevoerd. Voor het eerst sinds jaren kunnen we weer rondom het gebouw lopen...

Agendaberichten voor de komende periode.

Sat 04-11 en Sun 05-11
Klusweekend Tenten en Terrein