logo snlogo

Welkom

Het Team Ondersteuning Evenementen Scouting - kortweg TOES - bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers die in Lelystad een magazijn tjokvol scoutingmaterialen beheren, onderhouden en verhuren. Dit materiaal is eigendom van Scouting Nederland en kan worden ingezet bij grote en kleine activiteiten en evenementen.

Naast het beheer en verhuur van dit materiaal is TOES ook beschikbaar om advies en een helpende hand te bieden bij evenementen zoals de Nationale Jamboree, de Scout-In en het Nawaka of een van de vele kleinere scoutingactiviteiten.

Kennis, materiaal en ervaren mensen! Dát levert TOES!

LET OP!   LET OP!   LET OP!

TOES heeft twee vacatures beschikbaar in het bestuur. Heb jij graag de touwtjes in handen? Dan zou je onze voorzitter kunnen worden. Ook zoeken we een algemeen lid met als taakveld 'Gebouw en Magazijn'. Voor deze en andere vacatures klik je naar onze vacaturepagina.

LET OP!   LET OP!   LET OP!

illustratieillustratieillustratie

Kijk rustig rond op onze website en lees bijvoorbeeld welke teams er in het magazijn werken, welke materialen er door ons worden verhuurd of aan welke projecten we werken. Voor een antwoord op andere vragen, ideeën of opmerkingen, kun je altijd contact met ons opnemen.

materialen huren onze teams

TOES: Je evenement op rolletjes!

Nieuwsberichten LSC

uitvouwen of inklappen

Bij ons te huur

uitvouwen of inklappen

Een greep uit de artikelen in ons magazijn die klaar liggen voor de verhuur! Klik hier hier voor de volledige lijst met beschikbare artikelen.

Afvalbak, kunststof, 25 ltr
€3.00 /dag