logo sn logo

Login en Wachtwoord

Gegevens Vergeten

Teams

Onze teams vormen het 'hoofdgerecht' van TOES. Zonder deze teams wordt er in het magazijn geen materiaal onderhouden en kunnen er geen grote landelijke scoutingactiviteiten worden georganiseerd.

Elk team bestaat uit 10 tot 20 enthousiaste mensen. Uitgangspunt is dat minimaal een deel van de leden een professionele achtergrond heeft in het vakgebied. Voor bepaalde teams - neem bijvoorbeeld Zorg en Brandveiligheid - is dit ook bittere noodzaak. Regelgeving en onze zorg om verantwoord activiteiten te kunnen organiseren, maken dit nodig.

Door het jaar heen onderhouden de teams het materiaal wat ligt opgeslagen in Lelystad. Als er projecten (bijvoorbeeld een Nawaka) voor de deur staan, ondersteunen zij de mensen in de betrokken projectorganisatie en verhuren het materiaal. In de praktijk helpt een deel van onze leden vaak ook actief mee met de organisatie zo'n activiteit.

De aansturing van de teams valt uiteen in twee├źn. Waar het om de dagelijke gang van zaken in Lelystad gaat is Gebouw en Magazijn verantwoordelijk, voor het overige vallen de teams rechtstreeks onder het bestuur.

materiaal    materiaal

Onze teams op een rij